ĐAK SPORT BLOG

18.04.2022.

AIR MAX DAY-PROSLAVA INOVACIJE I STILA

"Nike Air Max je establishment i subkultura. Preciznost dizajna i kreativni haos. Prošlost i budućnost, ali pre svega – sadašnjost. I zato smo ovde, da ispričamo priču o patici koja jedina ima svoj praznik." -iz dokumentarca o Air Max patikama.

pročitaj više
06.04.2022.

PUMA CASSIA - ODSKOČI IZ MASE

Puma Cassia su ženske patike za svaki dan. Ovaj model odgovara urbanom, i ženstvenom stilu. Imaju mrežastu osnovu i blago uvećani đon. Filozofija brenda Puma, kombinuje sportski kredibilitet sa jedinstvenim pogledom na svet da bi oformili proizvode koji odskaču iz mase.

pročitaj više
05.04.2022.

BUDI DEO TIMA KOJI POBEĐUJE

Đak Sport je za sve svoje kupce osmislio program lojalnosti. Članstvo je besplatno i ostvaruje se brzo i lako. Korisnik naše kartice može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji. Vlasnici Đak kartice uživaju specijalne pogodnosti kao što su popusti na o...


pročitaj više
21.03.2022.

HUMMEL – SIMPLY URBAN

Druženje, šetnja po kraju i sportska eleganacija? Imamo za vas modernu i praktičnu kolekciju za potpuno uživanje u svakodnevnim aktivnostima. Autfiti koji Pokreću mladalački duh i daju novu energiju!

 

pročitaj više
21.03.2022.

ZLATNA IVANA

Ivana Vuleta oduševila je sve u našoj zemlji osvajanjem zlata u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradskoj areni. 7,06 metara bila je distanca nedostižna za konkurentkinje, ali i potvrda da je i u 32. godini života u samom svetskom vrhu.

pročitaj više
14.03.2022.

SKECHERS ARCH FIT - TVOJA PRAVA PODRŠKA

Podrška u životu je najvažnija, jer ona je naš stub koji nas čini stabilnim i pomaže nam da stojimo čvrsto, sa obe noge na zemlji. Uz pravu podršku koja je naš svakodnevni oslonac izazovi pred nama uvek su lakši, i štaviše, pristupamo im sa sigurno&sc...


pročitaj više
03.03.2022.

SKECHERS – OBUĆA IZ DEČIJE MAŠTE

Sve je u dugama...a ovo su tako zabavne i sjajne dečije patike kao i uvek...na Skechers način! Vaša deca će ih VOLETI...a bonus je što možete da ugasite svetla ako je potrebno. Šareno i udobno, ne može bolje je l?

pročitaj više
01.03.2022.

PEGASUS - PATIKA ZA SVAKOG TRKAČA

Nike je 1983. godine predstavio Pegasus, namenjen da bude patika za svakog trkača. Dizajniran je da bude polu vazdušni (slično krilatom polukonju po kome je dobio ime) da predstavlja kretanje, brzinu i simbol letenja.

pročitaj više
28.12.2021.

“CIPELE SU DOSADNE, NOSITE PATIKE”

Čim čujete ili vidite brend Converse, verovatno ga odmah vezujete za nekoga vama poznatog, možda ih je baš vaš idol iz detinjstva nosio, ili pak za neki pokret, ideologiju, bunt? Bez obzira na modne trendove koji su se menjali tokom godina, Converse patike su zadržale doslednost. Ov...


pročitaj više
23.06.2017.

TREKING... ŠTA JE TO?

Čini se da se od običnog hodanja, napravila čitava industrija i mnogo sportova. Ali, to ih ne čini ništa manje zabavnim. Treking je jedan od tih sportova, baziranih na hodanju, sa ciljem da se stigne od jedne tačne do druge.

pročitaj više
23.06.2017.

10 ZNAKOVA HIPOTIROIDIZMA

O tiroidnoj žlezdi se mnogo priča poslednjih godina. Moderan život kreirao je epidemiju hipotiroidizma, uglavnom kod žena. Usporen rad tiroidne žlezde utiče na celo telo, jer je ona deo skoro svakog metaboličkog procesa u njemu.

pročitaj više
23.06.2017.

BAUK SVAKE DIJETE - UGLJENI HIDRATI

Nisu svi ugljeni hidrati jednaki, kao ni tajming njihovog unošenja. Posledjih godina, trend u dijetama diktira izbegavanje ili striktno limitiranje ugljenih hidrata. Ali, 3 puta dnevno postoji idealno vreme da posegneš stvarima koje voliš.

pročitaj više
24.04.2017.

ZAŠTO U SVAKOM FILMU PIJU VODU SA LIMUNOM?

Novine, magazini i internet puni su intervjua sa poznatim ličnostima u kojima se hvali ovo, naizgled banalno, piće. Malo smo istraživali i došli do ovih 5 razloga da je probaš toplu vodu sa limunom, čim otvoriš oči, svakog jutra.

pročitaj više