Kappa polo majice - idealna dopuna svakom stilu

Bez obzira o kom periodu godine se radi, kom godišnjem dobu ili prilici za susret, polo majica je idealna kombinacija koja može idealno biti uklopljena uz stil svakog muškarca. Ove majice sa kragnom lako mogu da se kombinuju bilo sa džemperom, letnjom jaknom, sportskim komadom odeće ili sakoom.

Iako su prvobitno dizajnirane za tenis, one se danas u većini slučajeva koriste i kao idealna zamena za košulje i poslovne sastanke.

 

Ono što muškarci koji vole da nose polo majice kažu za njih jeste da se u istom trenutku osećaju i opušteno ali i elegentno, a svakako ćete uz razne kombinacije dobiti dosta pozitivnih ocena u svom okruženju – kako na sam izgled, tako i na stil ali i utisak koji odajete.

Brojne su odevne kombinacije, koje možete primeniti kada su u pitanju muške majice sa kragnom.

 

Muške polo majice možete kombinovati u svakoj prilici

Kada je u pitanju nošenje polo majica sa kragnom predlažemo vam da ne nosite velike logoe. Oni bi trebalo da budu minimalni, kroj naravno odgovarajući u skladu sa vašim željenim efektom koji ste spremni da postignete. 

S obzirom na to da se muška majica sa kragnom prvi put pojavila na teniskom terenu, ona će se savršeno uklopiti uz bilo koju sportsku garderobu – tako da ako ste i sportski tip ne treba da brinete ona će biti idealan odevni predmet u svakoj prilici. Za sportiste možemo preporučiti sečene crne pantalone, bele patike i naravno polo majica – tako da ćete biti spremni i za ručak u restoranu, izlazak u pozorište ili bioskop ili neobavezno druženje sa članovima porodice.

Muška majica sa kragnom idealna je sa sve one događaje koji nisu zvanično formalni, a vremenski uslovi ukazuju na to da je pretoplo za košulju i sako. Naravno, ona može biti idealna ukoliko želite u istom trenutku da se osećate moderno i opušteno. 

 

Letnji autfiti skoro uvek podrazumevaju polo majice. Veoma su prijatne i udobne, zbog čega ih muškarci rado nose. Uz šorts, neke espadrile ili mokasine, izgledaćete trendi i spremno da šetate, idete sa društvom na kafu, ali i dovoljno elegantno da jednu ovakvu kombinaciju obučete i za večernji izlazak. Polo majice su odlične za elegantnije kombinacije, koje podrazumevaju i dozu opuštenosti. Tako kada krećete na posao, neki poslovni sastanak, dovoljno je da obučete polo majicu, pantalone, uz mokasine ili neke cipele i bićete sasvim spremni da osvojite još jedan dan i načinite dosta uspeha.

Polo majice su dosta prilagodljive. Tako ih možete nositi u sasvim elegantnim izdanjima. Uz odela ove majice izgledaju sasvim moderno, pogtovo ukoliko odelo ukombinujete uz neke patike. Polo majice su dobar izbor uz odela, s tim što ne izgleda strogo elegantno, već ima malu dozu ležernosti.

Ukoliko nam ne verujete da muške polo majice možete nositi u svakoj prilici pogledajte neke od poznatih filmskih ostvarenja. U seriji “Ljudi s Menhetna” čuveni glumac Don Drejper često nosi polo majicu u svakoj prilici, dok je recimo Leonardo Dikaprio u filmskom ostvarenju “Vuk sa Vol Strita” nosio majice sa kragnom u trenutku kada je uživao na svojoj jahti.