Neka Black Friday počne! – Najbolja ponuda i uštede

Još jedan Crni Petak je tu i retko ko može ostati imun na ovu jedinstvenu šoping groznicu. Popusti se oglašavaju masovno i mahom sve industrije se priključuju ovom talasu “rasprodaje”. Prava je prilika da kupujete pametno jer se bliže i praznici pa možete obradovati svoje voljene.

Šta je to “Black Friday”?

Svuda u svetu, a sada već tradicionalno i u Srbiji sa nestrpljenjem se iščekuje poslednji petak u novembru, koji je rezervisan za Crni Petak. Radi se o posebnom danu u godini koji nudi najveće popuste i daje vam priliku da željene proizvode kupite po najpovoljnijoj ceni.  Taj posebni dan se proširio i sada već obuhvata posebne pogodnosti kupovine u trajanju od nekoliko dana.

Koncept Crnog Petka kao praznika za najpovoljniji shopping osmislili su Amerikanci koji sa velikim rasprodajama kreću odmah nakon Dana zahvalnosti. Zvanično, Black Friday postao je komercijalizovani praznik tek 2000. godine. 

Naime, pedesetih godina prošlog veka pojam Black Friday su uveli policajci iz Filadelfije zbog ogromnih gužvi koje su se stvarale nakon Dana zahvalnosti, ali i utakmice američkog fudbala, koja bi usledila odmah nakon ovog praznika. Policajci su zbog celodnevnog rada i nemogućnosti korišćenja odmora u tom prazničnom ludilu dan nakon Dana zahvalnosti iz nemoći taj dan nazvali “Crnim petkom”. 

Vremenom je Black Friday postao sinonim za gužvu, zakrčene ulice i redove kupaca koji se “tuku” kako bi ulovili prozvod na najvećem popustu. Jer ovo je prilika da kupci ugrabe željene proizvode po nikad boljim cenama. Dan kao stvoren za prave šopingholičare koji se iskusno unapred pripreme da bi mogli da pazare sve što žele.

U nastavku vam dajemo par saveta kako se najbolje spremiti za shopping: 

  • Planirajte budžet i kupovinu unapred;
  • Pratite pogodnosti na sajtovima;
  • Pratite sve kanale komunikacije;
  • Uporedite cene;
  • Pripremite artikle u korpi na vreme.

Da li ste spremni za Đak Black Friday nedelju?

Đak je odlučio da i ovog novembra obraduje svoje kupce sjajnom ponudom i cenama. Iskoristite fantastični poklon popust 4000 dinara za kupovinu SVIH JAKNI I CIPELA za odrasle i 2000 dinara za SVE patike, dukseve, donje delove, prsluke i komplet trenerke, kao i jakne i cipele za decu u svim maloprodajnim objektima Đak Sporta i na online shopu!

Odaberite najpoznatije svetske brendove i uz Đak budite uvek u trendu. Nema više čekanja, akcija traje od 17. novembra do 26. novembra.