Savršen praznični poklon postoji: ĐAK Poklon kartica za sve prilike!

Dobro raspoloženje, ukrašeni domovi, praznični pokloni samo su neke od asocijacija na predstojeće praznike. Ono je doba godine kada nam je inspiracija za poklone najpotrebnija. Sve nas hvata praznična euforija ali sa euforijom dolaze i gužva, redovi, nedoumica da li će se ono što mi mislimo da je primamljivo zapravo i dopasti voljenoj osobi. Jer ono što mi želimo kao neko ko poklanja jeste upravo da izazovemo sreću i ushićenje kod drage osobe nečime što joj dajemo od srca.

Ipak, odabir poklona za najbliže često i nije lak zadatak. Zato ukoliko ste u dilemi šta da kupite, imamo rešenje! Ovaj poklon zaista nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 

Kupi ĐAK POKLON KARTICU

Uz Đak poklon karticu dragoj osobi možeš da daš znak pažnje, koji će uvek voleti jer će ga sama odabrati. To je savršen način da nekome pokažeš da ti je stalo. Samo izaberi iznos koji želiš da pokloniš, a primalac može da ga iskoristi u bilo kojoj Đak Sport radnji.

Razloga koji POKLON KARTICU čine savršenim poklonom je mnogo, ali onaj najvažniji jeste sloboda i mogućnost izbora koji ostavljate dragoj osobi da odabere ono što joj je najlepše. Što znači da jednostavno ne možete pogrešiti. Elegantno rešenje kako da izbegnete kupovinu ako niste sigurni za veličinu, boju, model. Uz to, u Đak-u se može naće veliki izbor artikala svetski poznatih brendova, kao što su Nike, Puma, adidas, hummel, Kappa, Under Armour, Skechers, New Balance i mnogi drugi. 

Kupovinom u Đaku možete i motivisati dragu osobu da promeni životni stil i unese dinamičnost bilo da u pitanju neki sport, trčanje, planinarenje. Nova godina je vreme kada se donose nove životne odluke, a Đak je tu da ih omogući onima koje volite. 

 

 

Želiš li nekom da daruješ poklon karticu?

Evo kako to možeš uraditi: 

Đak Sport poklon kartice možeš da kupiš u svim našim radnjama na kasi gde su i izložene. Obavestite prodavca o iznosu koji želite da uplatite na karticu. Prodavac dodeljuje kartici željeni iznos. Najmanji iznos koji možeš da uplatiš iznosi 1000 rsd. Po izvršenom plaćanju, poklon kartica je aktivirana i spremna za korišcenje u okviru uplaćenog iznosa. Uz račun dobijate potvrdu o izvršenoj aktivaciji kartice sa naznačenim datumom aktivacije i tačnim iznosom. Kartica se može iskoristiti u periodu od 12 meseci od dana aktivacije i može se dopunjavati.

Karticu je moguće iskoristiiti u svim Đak Sport maloprodajnim objektima i ONLINE na sajtu www.djaksport.com

 

Poklon kartica za tvoje preduzeće

Pokaži zahvalnost zaposlenima pomoću ovog velikog poklona u malom pakovanju. Za više informacija obrati se na mail veleprodaja@djaksport.com.

Zato ne propustite priliku da uz savršen i originalan poklon za svoje najbliže zakoračite u 2024. godinu.